• Medewerkers komkommer teelt - Branches - Uitzendbureau Green Talent
  • Uitzendkrachten voor appeloogst - Branches - Uitzendbureau Green Talent

uitzendkrachten voor productiewerk in uiteenlopende branches

Er is bijna geen branche te bedenken of productiewerkzaamheden spelen er een belangrijke rol. Daarom is Green Talent ook niet gebonden aan specifieke branches. Van huis uit zijn we een uitzendbureau dat actief is in de agrarische sector, met name de glastuinbouw en meer en meer ook de fruitteelt en de akkerbouw. Tegenwoordig is ons werkterrein fors verbreed. Vanuit de agrarische sector met z’n veelheid aan richtlijnen op het gebied van voedselveiligheid is het een kleine stap naar de foodsector: bijvoorbeeld fabrikanten van koekjes, en chocolade. Ook industriële bedrijven behoren tot de opdrachtgevers, van assemblage tot en met inpakken.

tuinbouw uitzendbureau
Tuinbouw uitzendbureau Green Talent voor alle productiewerkzaamheden in de groenteteelt en sierteelt onder glas in het Westland, Zeeland en West-Brabant. Tomaten sorteren. Paprika’s toppen en draaien. Komkommers oogsten. Het zijn werkzaamheden die bij Green Talent geen uitleg meer nodig hebben: we zijn er groot in geworden.

oogsters voor de landbouw
Snel Poolse seizoenskrachten nodig voor het oogsten van uien of andere vollegrondsteelten? Onze uitzendkrachten weten van aanpoten. Met Green Talent haalt u mensen met groene vingers in huis. Uitzendkrachten die snappen dat het in oogsttijd hard aanpoten is. Doorgaan tot de allerlaatste ui de grond uit is.

verpakkers voor de foodsector
Werken in de foodsector: dat is werken conform regeltjes, regeltjes en nog eens regeltjes. Iets wat niet alleen voor uw eigen medewerkers geldt, maar ook voor uitzendkrachten. Met Green Talent haalt u een specialist in de foodsector in huis.

fruitplukkers voor de fruitteelt
Het laatste waar u als fruitteler op zit te wachten is stress in de drukke oogstperiode. Hebben we genoeg mensen om aan de slag te gaan? En zijn ze ervaren genoeg? Het antwoord op die twee vragen is ‘ja’ en ‘ja’ als u met Green Talent werkt. Echte fruitliefhebbers zijn we. Met ‘ontzorgen’ van ondernemers als specialiteit.

uitzendbureau productiewerk
Snel extra arbeidskrachten nodig voor assembleren, monteren of verpakken voor de industriële sector? Uitzendbureau Green Talent heeft die ervaring in de industrie. Er zijn altijd tijden waarin u net even capaciteit te kort komt. Of ineens voor een grote order komt te staan die uw eigen bemanning boven het hoofd groeit.

Groene roots

uitzendbureau, productiewerkzaamheden, glastuinbouw, industrie

meer informatie

Het team

uitzendbureau, professionals, arbeidscontracten, personeelsadministratie

meer informatie

Certificering

uitzendbureau, SNA, polen

meer informatie

Branches

pools uitzendbureau, Poolse uitzendkrachten, productiewerk,

meer informatie

Diensten

full service uitzendbureau, payroll, projectmanagement, recruitment,

meer informatie

Uitzenden

uitzendbureau westland, agrarisch uitzendbureau,

meer informatie

Nieuws

nieuws werken agrarische sector, nieuws green talent, nieuws werken tuinbouw, minimumloon tuinbouw

meer informatie

Blijf op de hoogte met de Green Talent nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste nieuws en de laatste vacatures in uw
mailbox.