• Uitzendkrachten voor de industrie - Diensten - Uitzendbureau Green Talent
  • Poolse uitzendkrachten - Paprika's sorteren en verpakken - Diensten - Uitzendbureau Green Talent

Diensten

Green Talent vult uw arbeidsbehoefte in op de manier die het meest aansluit bij uw eigen wensen. Voor veel opdrachtgevers fungeren we als uitzendorganisatie die snel op arbeidspieken kan inspelen. Andere klanten vinden het weer ideaal als we een project in z’n geheel overnemen, in de vorm van projectmanagement. Wilt u wel eigen medewerkers, maar niet het ongemak van de gehele administratie eromheen? Dan is payrolling een goed alternatief. En dan delen we onze kennis van werving en selectie ook nog eens met opdrachtgevers die die kennis niet zelf in huis hebben. Dat maakt Green Talent tot wel een heel flexibele partner in arbeid.

uitzendbureau Westland, Zeeuws Vlaanderen en West-Brabant
Green Talent is het agrarische uitzendbureau in het Westland, Zeeuws Vlaanderen en West Brabant met gemotiveerde uitzendkrachten voor de agrarische sector, foodsector en industrie. Het uitzendbureau voor Poolse flexwerkers.

projectmanagement met Poolse uitzendkrachten
Uitvoering en supervisie van projecten in de groene sector, voedselverwerking en industrie kan met projectmanagement. Uitvoering en aansturing in één hand. Soms wilt u helemaal geen omkijken meer naar het werk bij u op het bedrijf. U wilt niet alleen uitzendkrachten die u het werk uit handen nemen, u wilt ook professionals die het werk van A tot Z begeleiden. ‘Projectmanagement’ noemen we dat bij Green Talent. Met ander woorden: u laat een project voor 100% aan ons over en wij nemen niet alleen de uitvoering over, maar ook de supervisie.

payroll bureau Westland, Zeeuws Vlaanderen en West Brabant
Met payrolling van Greentalent hebben wij uw medewerkers en seizoenskrachten op de payroll. Geen omkijken naar uw personeels- en salarisadministratie. Wel uw eigen mensen, niet uw eigen personeels- en salarisadministratie. U krijgt de mensen die u nodig hebt, wij nemen de rol van werkgever van u over.

werving en selectie van productiepersoneel
Als recruitment bureau nemen we de complete werving en selectie uit handen. Begeleiding van vacature voor productiepersoneel in tuinbouw, food en industrie. Complete begeleiding van elke vacature. Ideaal voor productiepersoneel in tuinbouw, food en industrie.

Groene roots

uitzendbureau, productiewerkzaamheden, glastuinbouw, industrie

meer informatie

Het team

uitzendbureau, professionals, arbeidscontracten, personeelsadministratie

meer informatie

Certificering

uitzendbureau, SNA, polen

meer informatie

Branches

pools uitzendbureau, Poolse uitzendkrachten, productiewerk,

meer informatie

Diensten

full service uitzendbureau, payroll, projectmanagement, recruitment,

meer informatie

Uitzenden

uitzendbureau westland, agrarisch uitzendbureau,

meer informatie

Nieuws

nieuws werken agrarische sector, nieuws green talent, nieuws werken tuinbouw, minimumloon tuinbouw

meer informatie

Blijf op de hoogte met de Green Talent nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste nieuws en de laatste vacatures in uw mailbox.