• Op korte termijn extra personeel nodig? We zijn 24/7 bereikbaar om gemotiveerde Poolse werknemers uit te zenden binnen de groen sector. Full service en snel. - Green Talent - Uitzendbureau Green Talent

de uitzendorganisatie die dichter bij werkgevers staat

Bij Green Talent snappen we uitzendwerk beter. Hoe dat kan? We zijn ooit ontstaan als uitzendorganisatie, ter ondersteuning van een productiebedrijf in de glastuinbouw. We staan daardoor dichter bij werkgevers dan welk ander uitzendbureau ook. Die ervaring merkt u nog elke dag. Aan onze slagvaardige aanpak, aan onze oplossingsgerichte mentaliteit en vooral aan onze perfecte dienstverlening. Op elke vraag hebben we een antwoord. En met een goed ingespeeld team achter de schermen blijven we ook de organisatie van het werk goed bewaken. Niet voor niets groeit het aantal opdrachtgevers dat Green Talent inschakelt voor productiewerkzaamheden opvallend snel.

goed werkgeverschap
Green Talent is een uitzendbureau dat doet wat het moet doen. Goede mensen bieden tijdens arbeidspieken, volledige projectbegeleiding en goed werkgeverschap.

groene roots
Green Talent begon met productiewerkzaamheden in de kassen. De glastuinbouw is naast de industrie nog altijd een belangrijke opdrachtgever voor Green Talent.

uitzendbureau met professionals
Het team van Green Talent regelt arbeidscontracten, salaris- en personeelsadministratie en laat niets aan het toeval over bij huisvesting en vervoer

uitzendbureau met 4400-1 SNA, G-rekening en ABU CAO
Green Talent is een Pools uitzendbureau met 4400-1 SNA certificaat wat u beschermd tegen fraude en illegaliteit. Risicovrij Polen inhuren voor seizoenswerk.

100% gemotiveerde Poolse uitzendkrachten. Good People :)
Good People :) We werken hard om het onze 100% gemotiveerde Poolse uitzendkrachten naar de zin te maken. Zowel het werk als alles erom heen.

Groene roots

uitzendbureau, productiewerkzaamheden, glastuinbouw, industrie

meer informatie

Het team

uitzendbureau, professionals, arbeidscontracten, personeelsadministratie

meer informatie

Certificering

uitzendbureau, SNA, polen

meer informatie

Branches

pools uitzendbureau, Poolse uitzendkrachten, productiewerk,

meer informatie

Diensten

full service uitzendbureau, payroll, projectmanagement, recruitment,

meer informatie

Uitzenden

uitzendbureau westland, agrarisch uitzendbureau,

meer informatie

Nieuws

nieuws werken agrarische sector, nieuws green talent, nieuws werken tuinbouw, minimumloon tuinbouw

meer informatie

Blijf op de hoogte met de Green Talent nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste nieuws en de laatste vacatures in uw mailbox.