Faciltair medewerker / inspecteur

Faciltair medewerker / inspecteur (c.a. 16 uur per week)
Voor het optimaliseren van onze dienstverlening zijn wij op zoek naar een facilitair medewerker. Je inspecteert de kamers van onze vertrekkende werknemers en zorgt dat deze slaapkamers weer netjes zijn. Daarnaast signaleer je eventuele gebreken en geef je deze door.
Je bent in het bezit van een rijbewijs (B) Het werk is voornamelijk op vrijdag en zaterdag, en tijdens vakanties ben je bereid extra te werken.

Hoe ziet je werkdag eruit?
Nadat je de aftekenlijst met adressen hebt gekregen ga je met één van onze auto’s op weg. In je auto heb je schoonmaakmiddelen, de juiste sleutels en een gezonde werklust!
Op je eerste adres aangekomen check je snel woning en uitgebreid de slaapkamer(s) waar het om gaat, maakt een paar foto’s en zorgt dat de slaapkamer weer netjes is voor de volgende uitzendkracht. De slaapkamer is schoon, het bed voorzien van schoon beddengoed. Ach, de lamp is stuk, je loopt nog even naar je auto voor een nieuwe. De kamer is weer klaar voor gebruik! Je tekent de lijst af, maakt weer een paar foto’s van de kamer.
Op naar het volgende adres.

Werktijden:
Tussen 08.00 – 17.00 uur naar gelang de hoeveelheid werk, je begint altijd ‘s morgens.

Je werkgebied
Zuid-West Nederland.

Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal.

Spreekt het bovenstaande jou aan? Mail dan je motivatie en CV naar Jos Geelhoed (jos@greentalent.nl)

Green Talent B.V.
Prins Reinierstraat 18a
4651 RZ Steenbergen
Tel. 0167-745022
www.greentalent.nl