van huis uit gewend om flink aan te pakken

‘Green Talent.’ Dan heeft u ongetwijfeld al een indruk van onze achtergrond. Precies, de agrarische sector. Nog preciezer: de glastuinbouw. We zijn ‘opgegroeid’ met productiewerkzaamheden in de kassen. Nog altijd is de glastuinbouw een belangrijke werkgever voor Green Talent, al is het niet meer de enige.

de klant aan het woord

GreenTalent is voor mij als persoon, maar zeker ook als leverancier een zeer degelijke en betrouwbare partner. De korte lijnen en de flexibiliteit waarmee ze uitblinken ten opzichte van hun concurrenten geeft ons veel rust in de organisatie. De toegevoegde waarde van een uitzendpartner is het ontzorgen van onze organisatie. GreenTalent heeft dat goed begrepen !

J. Gunter (glastuinbouw)

niet zeuren maar aanpakken

Die groene achtergrond dragen we nog altijd met ons mee. Bijvoorbeeld in onze niet-zeuren-maar-aanpakken-mentaliteit. Het werk in een kas moet altijd af. Daarom zijn we specialist in hard werken. Iets wat in het voordeel is van onze andere opdrachtgevers. Ook bij bijvoorbeeld het verpakken van smartphones of het inpakken van chocolade kan het immers spitsuur zijn.

Natuurlijk gaat het niet alleen maar om hard werken. Want je kunt pas echt aanpakken als alles eromheen goed geregeld is. Zo werkt het bij Green Talent. Onze back-office zorgt ervoor dat medewerkers precies weten wat ze moeten doen en opdrachtgevers precies weten waar ze aan toe zijn.

Blijf op de hoogte met de Green Talent nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste nieuws en de laatste vacatures in uw mailbox.