het uitzendbureau met de meest eenvoudige visie

Good people ;). Hoe eenvoudig kan een visie zijn? Twee woorden. Meer hebben we niet nodig. En u ook niet. Want als u personele bezetting begint te knellen, heeft u niets aan mooie praatjes. Wel aan een uitzendbureau dat doet wat het moet doen. En da’s trouwens nog moeilijk genoeg, weet iedereen die ervaring heeft met uitzendbureaus.

hoe we dat waarmaken?

  • Door achter de schermen zaken goed te regelen. Betrouwbare afspraken maken over de aantallen, over begintijden, over tarieven. Die we vervolgens nakomen.
  • Door een fulltime projectcoördinator aan te stellen die medewerkers op de projecten begeleidt en uw continue aanspreekpunt is.
  • Door u als opdrachtgever echt te ontzorgen. Wie extra personeel nodig heeft, heeft meestal al stress genoeg.
  • Door als een goed werkgever met mensen om te gaan. Wat we doen, moet ethisch verantwoord zijn. En anders doen we het niet.

Groene roots

uitzendbureau, productiewerkzaamheden, glastuinbouw, industrie

meer informatie

Het team

uitzendbureau, professionals, arbeidscontracten, personeelsadministratie

meer informatie

Certificering

uitzendbureau, SNA, polen

meer informatie

Branches

pools uitzendbureau, Poolse uitzendkrachten, productiewerk,

meer informatie

Vacatures

Green Talent vacatures

meer informatie

Recruiter - Romanian Speaker

Recruiter Przemysl

meer informatie

samenwerking tussen u en ons

Waar we vooral veel belang aan hechten, is aan een goed contact met u. Zaken bespreekbaar maken, open en eerlijk over uw eisen en wensen communiceren: dat is de beste basis voor een prima relatie. Samen streven we naar verbetering. U met uw kennis, wij met onze expertise.

waar werken we?

Met die aanpak zijn we in verschillende sectoren succesvol: de agrarische sector, de foodsector en de industrie. We werken voor grote en kleine opdrachtgevers, op de manier waar u zich prettig bij voelt: op basis van uren, projectmanagement of payroll. Ons werkgebied is niet alleen Nederland, maar ook België en zelfs Frankrijk.

Blijf op de hoogte met de Green Talent nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste nieuws en de laatste vacatures in uw mailbox.