Accountverantwoordelijke (native speaker Pools)

Wie zijn wij?
Bij Green Talent snappen we uitzendwerk beter. Hoe dat kan? We zijn ooit ontstaan als uitzendorganisatie, ter ondersteuning van een productiebedrijf in de glastuinbouw. We staan daardoor dichter bij werkgevers dan welk ander uitzendbureau ook.
Die ervaring merk je nog elke dag. Aan onze slagvaardige aanpak, aan onze oplossingsgerichte mentaliteit en vooral aan onze perfecte dienstverlening. Op elke vraag hebben we een antwoord. En met een goed ingespeeld team achter de schermen blijven we ook de organisatie van het werk goed bewaken. Niet voor niets groeit het aantal opdrachtgevers en flexkrachten dat Green Talent inschakelt voor productie- en logistieke werkzaamheden opvallend snel.

Wat ga je doen?
Het gaat hier om een echte dienstverlenende “spin in het web” functie en ècht iedere dag is anders. Je wordt commercieel en organisatorisch verantwoordelijk voor meerdere klanten. Dagelijks hou je meerdere “ballen in de lucht”, zodat het werk bij jouw klanten door kan gaan. Door jouw input zorg je ervoor dat de samenwerking met de aan jouw toegewezen klanten steeds beter verloopt.

Jij creëert de toegevoegde waarde voor de klant. Met je klant stem je de personeelsplanning op korte en op lange termijn af. Je spreekt de ontvangen aanvragen door en zorgt ervoor dat deze duidelijk richting onze recruiters en planners gecommuniceerd worden. Je adviseert en informeert signaleren en daadwerkelijk iets met deze signalen (koopsignalen, veranderingen, tips, etc.) te doen. Je lost ad hoc problemen op. Alle informatie leg je vast in ons CMS-systeem.

Voor uitzendkrachten ben jij op locatie het aanspreekpunt. Zelfstandig hou je spreekuren voor hen. Meestal vinden deze plaats tijdens de pauzes bij je klanten, maar het kan ook voorkomen dat deze alleen plaats kunnen vinden na werktijd bij je klant. Eenvoudige vragen kan je meteen beantwoorden. Moeilijkere of uitzoekvragen worden doorgespeeld naar de helpdesk. Als de antwoorden hierop onder vier ogen besproken moeten worden nadat de helpdesk deze heeft opgelost, bespreek jij deze met de uitzendkracht.

Belangrijke competenties voor deze functie zijn:
• Representatief, je bent het visitekaartje van Green Talent
• Helicopterview
• Stressbestendig
• Flexibel in werktijden
• Service-, oplossings- en commercieel gericht denken en werken in een driehoeksverhouding
• Empathisch vermogen
• Het initiëren en uitvoeren van veranderingsprocessen
• Kunnen werken met diverse computerprogramma’s, zoals Regelneef en Outlook.

Wie zoeken wij voor deze zelfstandige, zeer afwisselende functie?
Wij zoeken iemand die Pools als moedertaal heeft, daarnaast zeer goed Nederlands praat en schrijft (C1 niveau of hoger), een goede kennis van de Engelse taal heeft en over een Licencjat of Magister diploma beschikt. Tevens is een rijbewijs B een must in deze functie. Bij voorkeur woon je binnen een straal van maximaal 50 km van Steenbergen.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een zeer uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een sterk groeiende organisatie. Je verdient een goed en marktconform salaris en krijgt de beschikking over een mobiele telefoon en auto. Tevens is er de mogelijkheid om diverse functiegerelateerde trainingen en cursussen te volgen.

Spreekt het bovenstaande jou aan e-mail dan je motivatie en CV naar Olav Baltussen (olav@greentalent.nl)
Green Talent B.V.
Prins Reinierstraat 18a
4651 RZ Steenbergen
Tel. 0167-745022
www.greentalent.nl