GTE 6 mei 2023

Afgelopen zaterdag 6 mei hebben we met een groep van 21 collega’s een fantastische dag beleefd tijdens onze Green Talent Experience in Tilburg! 🌱💚 We hebben ons de hele dag uitgeleefd met lasergamen, bungee soccer en bowlen en hebben enorm veel plezier gehad met elkaar. Het was een geweldige kans om elkaar op een informele manier beter te leren kennen en om te genieten van elkaars gezelschap.

We willen graag iedereen bedanken die mee is gegaan en heeft bijgedragen aan het succes van deze dag! 🙌 Jullie hebben deze dag tot een onvergetelijke ervaring gemaakt en we zijn blij dat we deze dag met jullie hebben kunnen delen.
En om het helemaal af te maken, hebben we samen nog genoten van een hapje en een drankje. Het was een gezellige afsluiting van een deze dag.

Nogmaals dank aan iedereen die aanwezig was en ervoor heeft gezorgd dat deze Green Talent Experience een enorm succes was! 🎉 We kijken er al naar uit om het volgende evenement te organiseren en hopen dat jullie er dan ook bij zullen zijn. 🤩