medewerker Customer Relations - Pools talig

Ter uitbreiding van ons team in Steenbergen zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker Customer Relations - Pools talig

Wie zijn wij;
Bij Green Talent snappen we uitzendwerk beter. Hoe dat kan? We zijn ooit ontstaan als uitzendorganisatie, ter ondersteuning van een productiebedrijf in de glastuinbouw. We staan daardoor dichter bij werkgevers dan welk ander uitzendbureau ook. Die ervaring merk je nog elke dag. Aan onze slagvaardige aanpak, aan onze oplossingsgerichte mentaliteit en vooral aan onze perfecte dienstverlening. Op elke vraag hebben we een antwoord. En met een goed ingespeeld team achter de schermen blijven we ook de organisatie van het werk goed bewaken. Niet voor niets groeit het aantal opdrachtgevers en flexkrachten dat Green Talent inschakelt voor productiewerkzaamheden opvallend snel.

Wat ga je doen;
Als medewerker Customer Relations maak je onderdeel uit van een enthousiast team en ben je een belangrijke schakel in ons bedrijf. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten en onze medewerkers. Door vragen snel en adequaat te beantwoorden zorg je ervoor dat iedereen snel en tevreden weer door kan. Interessante vraagstukken op sociaal, juridisch en HR-gebied komen bij jou terecht. De vraagstukken kunnen zowel van onze interne afdelingen als van onze klanten en uitzendmedewerkers komen. Voor alles weet jij samen met je collega’s een goede passende oplossing te vinden. Je denkt klantgericht en dienstverlenend en verliest de driehoek klant-Green Talent-uitzendmedewerker niet uit het oog.

Wat wordt jou geboden;
Green Talent biedt je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden pakket. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke pensioenregeling, bieden wij je een zeer uitdagende baan binnen een jonge, ondernemende en bedrijfseconomische gezonde werkomgeving waarin er veel ruimte is voor individuele ontplooiing en groei.

Wat wordt er van jou verwacht en wat neem je mee?
• Minimaal HBO werk- en denkniveau;
• Ervaring in de uitzendbranche, met internationale flexkrachten;
• Ervaring in de Tuinbouw-/Agrarische sector is een pré;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Poolse taal, daarnaast beheers je nog Engels in woord en geschrift;
• Flexibel, empathisch, stressbestendig, overtuigend, proactief, klantgericht en oplossingsgericht;
• Goede kennis van het Microsoft Office pakket;
• Geen 09.00 – 17.00 mentaliteit (flexibiliteit in het hoogseizoen, april/oktober is bespreekbaar);
• Woonachtig in de regio van Steenbergen.

Meer informatie of direct solliciteren?
Heb je interesse in deze functie en sluit het profiel aan jouw kwaliteiten? Stuur dan je cv met motivatie naar Reinier de Groot reinier@greentalent.nl of bel ons voor meer informatie op 0167-745022.