Recruiter Polen

Ter uitbreiding van ons team in Steenbergen zijn wij op zoek naar een enthousiaste recruiter.

Wie zijn wij;
Bij Green Talent snappen we uitzendwerk beter. Hoe dat kan? We zijn ooit ontstaan als uitzendorganisatie, ter ondersteuning van een productiebedrijf in de glastuinbouw. We staan daardoor dichter bij werkgevers dan welk ander uitzendbureau ook. Die ervaring merk je nog elke dag. Aan onze slagvaardige aanpak, aan onze oplossingsgerichte mentaliteit en vooral aan onze perfecte dienstverlening. Op elke vraag hebben we een antwoord. En met een goed ingespeeld team achter de schermen blijven we ook de organisatie van het werk goed bewaken. Niet voor niets groeit het aantal opdrachtgevers en flexkrachten dat Green Talent inschakelt voor productiewerkzaamheden opvallend snel.

Wat ga je doen;
Als recruiter draag je zorg voor het bemiddelingsproces binnen onze organisatie. Je belangrijkste taak is het actief werven en selecteren van uitzendkrachten op MBO niveau en hoger en deze bemiddelen naar een geschikte functie. Je voert gesprekken met kandidaten, neemt eventueel testen af, maakt selecties en zorgt voor de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever. In deze veelzijdige functie ben je ook medeverantwoordelijk voor het opzetten van campagnes en een wervingsplan van kandidaten.
Het betreft een functie, waarin je 2 junior recruiters kan gaan begeleiden. Green Talent biedt je tevens de mogelijkheid om internationaal aan de slag te gaan, als je deze ervaring nog niet hebt, is het een mooie vervolg stap in je carrière.

Wat wordt jou geboden;
Green Talent biedt je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden pakket. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke pensioenregeling, bieden wij je een zeer uitdagende baan binnen een jonge, ondernemende en bedrijfseconomische gezonde werkomgeving waarin er veel ruimte is voor individuele ontplooiing en groei.

Wat wordt er van jou verwacht en wat neem je mee?
• Minimaal HBO werk- en denkniveau;
• Ervaring in de uitzendbranche, met recruitment (van internationale flexkrachten);
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en de Poolse taal in woord en schrift;
• Flexibel, stressbestendig, overtuigend, proactief, commercieel ingesteld, klantgericht en oplossingsgericht;
• Goede kennis van het Microsoft Office pakket;
• Actief op Social Media, zoals LinkedIn en (inter)nationale jobboards;
• Geen 09.00 – 17.00 mentaliteit;
• Woonachtig in de regio van Steenbergen.

Meer informatie of direct solliciteren?
Heb je interesse in deze functie en sluit het profiel aan bij jouw kwaliteiten? Stuur dan je cv met motivatie naar Reinier de Groot info@greentalent.nl of bel ons voor meer informatie op 0167-745022.