Over Green Talent

Green Talent

Green Talent is een jong, dynamisch en snelgroeiend internationaal uitzendbureau.

Green Talent is een uitzendbureau werkzaam in voornamelijk de logistiek, productie, fruitteelt, voedingssector en de tuinbouwsector. Wij zijn in 2009 met onze activiteiten begonnen. Vanaf het begin hebben wij ons gericht op het plaatsen van personeel bij bedrijven in de glastuinbouwsector. Deze sector staat nog steeds centraal bij Green Talent, maar wij hebben ons uitgebreid naar andere sectoren zoals productie en logistiek.

Wij zijn in Nederland actief in de regio's Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Green Talent is met het hoofdkantoor centraal gesitueerd in Steenbergen. Daarnaast werken wij ook vanuit een aantal dependances in Terneuzen, Tilburg en Hoek van Holland. In 2020 openden wij ons eerste filiaal in Polen, in Przemyśl. In 2022 hebben hebben we onze aanwezigheid in Polen versterkt door de opening van een extra kantoor in Gogolin. De meeste werknemers die bij Green Talent werken komen uit Oost-Europese landen, voornamelijk Polen en Roemenië, maar wij werken ook met andere nationaliteiten samen.

Werken bij Green TalentContact

Good people

Het hart van de organisatie

Good people

“Good people” vormen het hart van de organisatie. Onder Good people verstaan wij mensen die niet bang zijn om verantwoordelijkheid te nemen, uitdagingen aan te gaan en gemaakte afspraken na te komen.

Waarom is het zo goed om met Green Talent te werken? Heel eenvoudig - we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers zich goed voelen bij ons. Hierdoor zijn ze gemotiveerd om te werken. We helpen bij het organiseren van werkgerelateerde administratie en we bieden extra hulp, zoals bijvoorbeeld naar de dokter gaan in geval van ziekte.

Onze missie

Onze missie is om een professionele, betrouwbare en vriendelijke samenwerking te bieden aan zowel werknemers als werkgevers. We willen een samenwerking tot stand brengen waarin elke partij - zowel werknemer als werkgever - elkaar kan vertrouwen en wederzijds respect toont.
 
Ons ervaren team bewaakt voortdurend het verloop van een goede samenwerking. Betrouwbaarheid, gastvrijheid en eerlijkheid zijn onze prioriteiten. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze werknemers zich vertrouwd voelen en werkgevers tevreden zijn over hun werknemers.

Ons team van ruim 33 professionals is verdeeld in meerdere afdelingen

  • Front Office bestaat uit de subdivisies Recruitment, Helpdesk en Planning. Het eerste contact tussen de uitzendkracht en Green Talent begint met een gesprek met een Recruitment Officer. Zij stellen de arbeidsvoorwaarden met de kandidaat vast. Bij aankomst wordt het contact overgenomen door de medewerkers van de Helpdesk. Zij kunnen ook worden benaderd met alle vragen. De dienst Planning zorgt voor het goede verloop van de detachering, de toewijzing van de huisvesting en de reis naar het werk.

  • Back Office bestaat uit de subdivisies Salarisadministratie en Financiële administratie. Zij regelen alles met betrekking tot de financiële kant van Green Talent.

  • De afdeling Relaties zorgt ervoor dat de samenwerking tussen de opdrachtgevers en de uitzendkrachten goed verloopt. Regelmatig komen de medwerkers van deze afdeling op de werkvloer.

  • Het team van 4Homes zet zich in voor alles rondom de huisvesting van onze werknemers. Zij voeren namens Green Talent periodieke inspecties uit van de woonruimtes en dragen zorg voor de inrichting hiervan.

Onze Certificeringen

Sinds 2022 zijn we lid van de NBBU . Deze organisatie ondersteunt bedrijven op de Nederlandse markt zodat zij de cao-bepalingen correct toepassen. De NBBU zorgt ervoor dat hun leden betrouwbare en professionele ondernemingen zijn.
 
Wij beschikken over het SNA keurmerk: Het NEN 4400-1 certificaat. De normen in NEN 4400-1 beschrijven de eisen waaraan uitzendbureaus moeten voldoen. Denk hierbij  aan correcte belastingaangiften, afdracht van sociale premies en correcte uitbetaling van salarissen.
 
Onze huisvesting voldoet aan de huisvestingsnormen voor economische migranten. Dit blijkt uit ons SNF certificaat.
 
We hebben ook het Fair Produce certificaat. Dit is een keurmerk dat wordt toegekend aan bedrijven in de champignonnenteelt, die hun werknemers eerlijk behandelen en belonen en goede huisvestingsvoorwaarden bieden.

Het team

Professionals achter de schermen maken het verschil

Sander Kooij

General manager Stuur een e-mail

Reinier de Groot

Operationeel manager Stuur een e-mail

Aleksandra Senyuva

Klantrelatie manager Stuur een e-mail

Marta Graczak

Relatiebeheerder Stuur een e-mail

Ewa Konstantakos

Senior planner Stuur een e-mail

Anna Luszowiecka

Planner Stuur een e-mail

Anna Maicher

Proces developer Stuur een e-mail

Wioleta Lubas

Recruiter Pools Stuur een e-mail

Katarzyna Wesołowska

Recruiter Pools en Engels Stuur een e-mail

Joanna Skrzypczyk

Recruiter Pools en Engels Stuur een e-mail

Magdalena Kazienko

Recruiter Pools en Engels Stuur een e-mail

Mirela Mircia

Recruiter Roemeens en Engels Stuur een e-mail

George Simion

Recruiter Roemeens en Engels Stuur een e-mail

Patrycja Krztuk

Helpdesk medewerkster Stuur een e-mail

Magdalena Geluk

Helpdesk medewerkster Stuur een e-mail

Ioana van Hoof

Helpdesk medewerkster Stuur een e-mail

Daniel Martowicz

Buitendienst coördinator Stuur een e-mail

Pawel Zamłynski

Buitendienst medewerker Stuur een e-mail

Yescolly Gaete Salfate

Junior marketeer Stuur een e-mail

Suzanne van Leengoed

Hoofd salaris administrateur Stuur een e-mail

Chantal Janzen

Salaris administrateur Stuur een e-mail

Virginia Slokkers

Boekhoudkundig medewerkster Stuur een e-mail

Nhu-Hanh Nguyen

Junior controller Stuur een e-mail

Dennis van Velthoven

Operationeel manager vastgoed Stuur een e-mail

Iris Hack - Kooij

Vastgoed coördinator Stuur een e-mail

René Smulders

Operationeel coördinator vastgoed Stuur een e-mail

Judith van Oorschot

Vastgoed inspecteur Stuur een e-mail

Sharon van Loenhout

Facilitair medewerker Stuur een e-mail

Martyna Malarz

Facilitair medewerker Stuur een e-mail

Wiktoria Waszkowska

Facilitair medewerker Stuur een e-mail

Marek Strzecha

Buitendienst medewerker huisvesting Stuur een e-mail

Patryk Solecki

Buitendienst medewerker huisvesting Stuur een e-mail

Beka Shetekaori

Buitendienst medewerker huisvesting Stuur een e-mail

Contact met Green Talent

Vul het formulier in en wij nemen contact op!