Voor werkgevers

Samenwerken met Green Talent

Personeel in de logistiek, productie, foodsector, sierteelt en glastuinbouw!

Welkom bij Green Talent; uw betrouwbare partner in personeelsoplossingen! Als werkgever begrijpen we dat het vinden van de juiste medewerkers van cruciaal belang is voor het succes van uw organisatie. Daarom staan wij klaar om u te ondersteunen bij het invullen van uw vacatures en het aantrekken van talentvolle professionals.

Bij ons uitzendbureau geloven we in maatwerk. We streven ernaar om uw specifieke behoeften en bedrijfscultuur te begrijpen, zodat we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die naadloos aansluiten bij uw organisatie. Of u nu op zoek bent naar tijdelijke krachten, een flexibele pool van medewerkers wilt opbouwen of uw team op lange termijn wilt versterken, wij hebben de expertise en het netwerk om u te helpen.

Samenwerken met Green Talent

Neem vrijblijvend contact op!

Daarnaast nemen we de administratieve rompslomp uit handen, zoals het afhandelen van salarisadministratie, contractbeheer en andere HR-gerelateerde taken. Op deze manier kunt u zich richten op uw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor de werving, selectie en administratieve processen.

Bij ons uitzendbureau geloven we in langdurige samenwerkingen met onze opdrachtgevers. We streven naar een partnerschap waarin open communicatie, transparantie en wederzijds vertrouwen centraal staan. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen en de voordelen van samenwerken met ons uitzendbureau te ontdekken. Samen bouwen we aan een sterker en succesvoller team voor uw organisatie.

Contact

Samenwerken met Green Talent

Certificeringen voor een betrouwbare samenwerking
Sinds 2022 zijn we lid van de NBBU . Deze organisatie ondersteunt bedrijven op de Nederlandse markt zodat zij de cao-bepalingen correct toepassen. De NBBU zorgt ervoor dat hun leden betrouwbare en professionele ondernemingen zijn.
 
Wij beschikken over het SNA keurmerk: Het NEN 4400-1 certificaat. De normen in NEN 4400-1 beschrijven de eisen waaraan uitzendbureaus moeten voldoen. Denk hierbij  aan correcte belastingaangiften, afdracht van sociale premies en correcte uitbetaling van salarissen.
 
Onze huisvesting voldoet aan de huisvestingsnormen voor economische migranten. Dit blijkt uit ons SNF certificaat.
 
We hebben ook het Fair Produce certificaat. Dit is een keurmerk dat wordt toegekend aan bedrijven in de champignonnenteelt, die hun werknemers eerlijk behandelen en belonen en goede huisvestingsvoorwaarden bieden.

Offerte aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!