Voor werknemers

Werken via Green Talent

Wordt onderdeel van ons professionele en gezellige team en kom werken in de logistiek, productie, foodsector, sierteelt en glastuinbouw!

Zoek je werk op parttime of fulltime basis? Dat kan bij Green Talent. Regelmatig zijn we opzoek naar nieuwe collega's om ons eigen team te versterken. We staan ook open voor enthousiaste stagiaires die bij Green Talent ervaring willen opdoen. Daarnaast werken we vaak samen met scholieren en studenten die graag alleen in het weekend willen werken.

Neem contact op met ons en we zoeken de baan die bij jou past!

Contact

Informatie

Bekijk onze FAQ en vind het antwoord op jouw vraag

Vragen over werken bij Green talent

Solliciteren

Vragen over het sollicitatieproces

Bij onze actieve vacatures staat vaak al vermeld hoe de sollicitatie procedure in zijn werk gaat.

Daarnaast kun je rechtstreeks een sollicitatieformulier invullen op de website van Green Talent.

Je bent ook van harte welkom in onze kantoor in Steenbergen. Ons personeel zal jou graag helpen met de inschrijving.

Je kunt ons ook bellen +31 167 745022

  • een geldig identiteitsbewijs (ID of paspoort)
  • een bankrekeningnummer. 
  • een BSN-nummer 
Geef ons naast deze documenten ook de volgende informatie:
  • telefoonnummer
  • e-mailadres
  • woonadres
  • een CV of arbeidsverleden van de afgelopen 2 jaar en de naam van de school waar je het laatst hebt gestudeerd
  • indien van toepassing - rijbewijs
  • indien nodig - certificaten van voltooiing van bepaalde cursussen (bijv. voor heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur)

We benadrukken dat we alle documentatie van werknemers op de juiste manier behandelen. We voldoen aan alle regels van de AVG. Je kunt er zeker van zijn dat je persoonlijke gegevens veilig worden bewaard.

Nee, neem gewoon contact met ons op en laat ons weten dat je wilt terugkeren. Je kunt ons bellen of mailen. We zullen je informeren over de huidige aanbiedingen en je profiel bijwerken. Laat het ons weten als je persoonlijke situatie is veranderd (bijv. huisadres, rekeningnummer, ID-kaart, telefoonnummer, enz.)

Transport en Huisvesting

Faciliteiten die Green Talent eventueel aanbied

Green Talent heeft veel werknemers in dienst uit andere landen. Voor hen bieden wij huisvesting en vervoer aan naar het werk. Als Nederlander is het ongebruikelijk om de huisvesting van Green Talent te gebruiken, omdat je hoogstwaarschijnlijk een eigen woning hebt. Echter kan je altijd contact opnemen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Green Talent heeft een eigen wagenpark dat zowel uit nieuwe als gebruikte auto’s bestaat. Deze staan de werknemers vrij ter beschikking voor woon – werk verkeer. Tevens kan je de auto ook privé gebruiken!

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat transport naar het werk op een efficiënte manier verloopt, daarom proberen wij transparant te communiceren, combineren en voldoende auto’s ter beschikking te stellen.

In de meeste gevallen neemt een van de werknemers de rol van bestuurder over. Hij is dan verantwoordelijk voor de auto die hem is toevertrouwd. We verwachten van alle passagiers dat ze hun auto schoon houden en in een goede staat afleveren, aangezien zij ook van de auto gebruik maken. Zowel bestuurder als meerijder heeft recht de auto privé te gebruiken in zijn/haar vrije tijd.

Mocht je interesse hebben in het gebruiken van bedrijfsvervoer, neem dan contact op met ons.

Contract

Arbeidsovereenkomst voor flexibele werknemers

Green Talent werkt met een fasensysteem dat is opgesteld door de NBBU. Wanneer je voor het eerst bij Green Talent aan de slag gaat, ontvang je een fase A contract. Dit is een contractvorm voor bepaalde tijd van maximaal 52 gewerkte weken. Na afloop van dit contract ontvang je een fase B contract. Dit type contract kun je maximaal 6 keer krijgen voor een totale periode van 3 jaar. Daarna teken je een contract fase C. Dit is een contract voor onbepaalde tijd.

We sturen het contract en de andere te ondertekenen documenten naar het door u opgegeven e-mailadres. Je ondertekent de documenten elektronisch, d.w.z. met een muis op een computer of een vinger op een tablet of telefoon. We kunnen het contract ondertekenen op kantoor in Steenbergen, dus maak je geen zorgen, het kantoorpersoneel zal je met alles helpen.
 
In de inhoud van de ondertekende documenten vind je onder andere informatie zoals: de periode waarvoor het contract wordt afgesloten, werknemers- en werkgeversgegevens, hoogte van de beloning, vergoedingen, enz. Alle documenten worden ondertekend in het Nederlands.
Als je de samenwerking met Green Talent wilt beëindigen, informeer ons dan, bij voorkeur schriftelijk. Het enige wat je hoeft te doen is een e-mail te sturen naar [email protected] en daarin je laatste werkdag en de reden van opzegging te vermelden. Je kunt dit het beste 2 weken voor je vertrek aan ons doorgeven.
 
Neem contact op met het kantoor, als je een chauffeur van een bedrijfswagen was, om af te spreken wanneer, waar en aan wie je de sleutels moet overhandigen. Vergeet ook niet om ons een schone auto terug te geven.
 
Sommige bedrijven geven hun werknemers bijvoorbeeld inlogchips, sleutels, pasjes, messen, snoeischaren, enz. mee. Als je dergelijke spullen hebt, vergeet dan niet om ze op de laatste werkdag aan je leidinggevende te geven.

Werk

Vacatures bij Green Talent

We hebben veel vacatures, voornamelijk in de tuinbouw en logistiek. We kunnen ook werk voor je vinden in productie, landbouw en industrie. Ga naar de subpagina Vacatures voor meer informatie of neem contact met ons op.

Je eerste werkdag kan stressvol zijn, dus er zijn een paar dingen waar je de dag ervoor aan moet denken.
Gebruik je vervoer via Green talent? Neem contact op met je chauffeur en spreek precies af hoe laat jullie elkaar ontmoeten. Je ontvangt zijn contactgegevens, werkadres en begintijd in een e-mail de dag voordat je begint. Als je juist chauffeur van een bedrijfswagen bent geworden, plan je route naar je werk dan zorgvuldig. Vertrek vroeg genoeg van huis om minstens 15 minuten voor de starttijd aan te komen.
Houd een identiteitsbewijs bij de hand en neem het mee. Bij sommige bedrijven moet je je legitimeren voordat je aan het werk gaat. Zorg ook voor de juiste kleding, veiligheidsschoenen, rubberen laarzen, regenjas, enz.
 
Vergeet niet om voldoende te slapen! Geef jezelf wat tijd om te wennen aan je nieuwe werkplek en de regels van het bedrijf te leren kennen. Als je iets niet begrijpt, stel dan vragen. Zeg pas "OK" als je helemaal zeker weet wat je moet doen. 
Weet dat je altijd kunt rekenen op de hulp van Green Talent! Neem contact met ons op zodra je daar behoefte aan hebt. Noteer dit nummer in je telefoon +31 167 - 74 50 22.

Salaris

Hoeveel en hoe krijg ik betaald als uitzendkracht?
Green Talent maakt elke vrijdag het salaris van de voorgaande week over. Nederlandse rekeninghouders ontvangen hun salaris dezelfde dag. We maken je eerste salaris dus over op vrijdag in je tweede werkweek.
 
Houd er rekening mee dat onze uitbetalingen een kalenderweek beslaan, van maandag tot en met zondag. Als je bijvoorbeeld op woensdag begint met werken, zal je eerste betaling gelden voor de dagen dat je van woensdag tot zondag hebt gewerkt.

Loonstroken en jaaropgaven staan op onze digitale portal . De loonstroken worden op vrijdag op de betaaldag beschikbaar gesteld. Jaarrekeningen van het voorgaande jaar zijn meestal beschikbaar in de tweede helft van januari. Je ontvangt de login en het wachtwoord voor de portal bij het tekenen van het contract. Op onze website vind je een link naar de online omgeving waar je kunt inloggen met deze gegevens.

Je kunt het vakantiegeld, d.w.z. het vakantiegeld en de vakantie-uren, controleren op je loonstrook. We betalen vakantiegeld direct uit bij elk weeksalaris. We vullen je vakantietijd aan met de opgebouwde vakantieuren. Vergeet niet om ons te laten weten wanneer je je vakantie-uren wilt uitbetalen.
 
We betalen al je gereserveerde vakantie-uren uit tot 5 weken na je laatste werkweek, mocht je uitdienst treden.
Hoe overuren worden berekend, hangt af van de sector waarin je werkt. In de glastuinbouw worden de uren boven de 38 gerekend als 135% van je brutotarief. In de logistiek worden uren boven de 40 meestal uitbetaald als 125% van het tarief, terwijl in de fruitteelt uren boven de 38 meestal worden uitbetaald als 108,25% van het tarief en uren boven de 48 meestal worden uitbetaald als 125%. Vraag de recruiter wat de regels zijn voor het verrekenen van overuren in het bedrijf waar je solliciteert.
 
Bij Green Talent worden overuren niet opzij gezet. Dit betekent dat we het direct met het weeksalaris uitbetalen.
Als je twijfelt of de door Green Talent betaalde vergoeding correct is, neem dan contact op met ons kantoor. De beste manier is om ons te mailen op [email protected].
 
Probeer specifiek te zijn over wat je zorgen baart. Is het het aantal uren, het het loon, of iets anders? De kantoormedewerker zal het betalingsbewijs en de gemaakte overboekingen controleren. Ze zal dan contact met je opnemen en je vragen beantwoorden of, indien nodig, je laten weten hoe de correctie zal worden uitgevoerd.

Verlof

Vakantie of ziekte
nformeer Green Talent en je werkgever over de geplande vakantie. Doe dit zo snel mogelijk. Meestal spreken werknemers de vakantieperiode rechtstreeks af met de teamleider in het bedrijf waar ze werken. Het proces verschilt echter per bedrijf. In sommige gevallen moet je een vakantieaanvraag invullen en indienen bij je supervisor. Als de vakantie wordt goedgekeurd, ontvang je een ondertekende aanvraag met een positief antwoord. Anders zal de werkgever een andere vakantieperiode met je afspreken.
 
Vergeet niet om je vakantiedata aan Green Talent door te geven. Je kunt ons het beste een e-mail sturen naar [email protected].
 
Bij sommige bedrijven moet je eerst je verlofdata doorgeven aan Green Talent. Wij bevestigen het met de werkgever en laten je dan weten of het mogelijk is om in de opgegeven periode op vakantie te gaan. Vraag voor de zekerheid op kantoor naar de procedure voor het melden van vakantiedagen in het bedrijf waar je gaat werken.
Je moet je afwezigheid ten minste 30 minuten voor aanvang van je werk aan ons melden. Je kunt dit telefonisch doorgeven via +31 167 - 745022 of per e-mail [email protected]. Na ontvangst van de melding geven wij de informatie door aan je werkgever. Vergeet niet om tijdens je ziekteverlof telefonisch bereikbaar te zijn. Soms willen we je belangrijke informatie geven, bijvoorbeeld over het bezoeken van een arts of het vaststellen van een datum waarop je weer aan het werk kunt.
 
Meld je niet ziek bij andere bekende nummers of e-mailadressen van Green Talent medewerkers. Deze zijn niet altijd bereikbaar, waardoor de informatie over je afwezigheid ons en je werkgever mogelijk niet op tijd bereikt. Gebruik alleen +31 167 - 745022 of [email protected].

Discriminatie

Ongewenst gedrag melden
Green Talent vindt discriminatie onaanvaardbaar en zal zich inzetten voor gelijke kansen en gelijke behandeling voor alle sollicitanten en werknemers. Als bedrijf vinden we het belangrijk om een inclusieve en gelijke werkomgeving te bieden voor al onze werknemers. Discriminatie op basis van ras, geslacht, seksuele geaardheid, religie, leeftijd, zwangerschap, handicap en andere kenmerken is onaanvaardbaar en niet in lijn met onze kernwaarden.
 
Green Talent staat voor een veilige werkomgeving waar medewerkers discriminatie kunnen melden zonder angst voor represailles en waar klachten serieus en gepast worden behandeld.
Als je discriminatie wilt melden of een klacht wilt indienen over discriminatie, kun je dit doen via [email protected]. Mocht je het niet prettig vinden om de klacht schriftelijk te melden, dan kan dit ook mondeling bij de relatiebeheerder van Green Talent, een leidinggevende, een collega of een andere persoon binnen de organisatie.
 
Green Talent voelt zich verantwoordelijk voor het creëren van een werkomgeving waarin discriminatie niet wordt getolereerd en waarin medewerkers zich gesteund voelen om discriminatie te melden.
Back to top

Heb je nog vragen?

Vraag het onze recruiters!