Wat houdt de Green Talent Experience in?

09-06-2023

Green Talent Experience

Gratis vrijblijvende vrijetijdsactiviteiten voor onze internationale flexwerkers

Bij Green Talent vinden we dat ook andere dingen naast werk belangrijk zijn. Wij willen dat onze medewerkers zich in hun vrije tijd op een plezierige manier kunnen ontspannen met elkaar. Daarom organiseren we regelmatig een recreatieve activiteit voor onze medewerkers, waaraan ze vrijblijvend en kosteloos deel kunnen nemen; De Green Talent Experience!

Met de Green Talent Experience willen we ook de participatie en integratie in Nederland bevorderen onder onze internationale flexwerkers. Zij komen vanuit verschillende landen en culturen naar Nederland om te werken. De overgang naar een nieuw land en een nieuwe omgeving kan voor hen een hele uitdaging. We willen ervoor zorgen dat onze medewerkers zich niet alleen verbonden voelen met hun werk, maar ook met hun collega's en zich daarnaast welkom voelen in Nederland.

Om de integratie in Nederland te stimuleren mogen medewerkers onze bedrijfswagens voor privédoeleinden gebruiken en organiseren we dus een aantal keer per jaar de Green Talent Experience.

We geloven dat wanneer mensen de kans krijgen om elkaar en de omgeving beter te leren kennen en te waarderen buiten de werksfeer, dit leidt tot een sterke binding met het werk, met hun collega's en met Nederland.

Sfeerimpressie Green Talent Experience

Green Talent Experience | Efteling Kaatsheuvel juli 2023

Zaterdag, 22 juli, gingen we met een geweldige groep van 30 medewerkers op een onvergetelijk avontuur naar de Efteling! 🎡

Samen genoten we van adrenaline verhogende attracties, betoverende sprookjes en natuurlijk heerlijke broodjes kebab om onze energie hoog te houden. 😋

Want wat is een betere manier om onze waardering te tonen dan een dag vol plezier en lachende gezichten? 😄

Een welgemeend dankjewel aan al onze fantastische medewerkers voor hun toewijding en inzet. Jullie zijn het kloppende hart van ons bedrijf en we zijn enorm trots op ieder van jullie! 💚

Green Talent Experience | Lasergamen Tilburg mei 2023

Zaterdag 6 mei hebben we met een groep van 21 collega’s een fantastische dag beleefd tijdens onze Green Talent Experience in Tilburg! 🌱💚 We hebben ons de hele dag uitgeleefd met lasergamen, bungee soccer en bowlen en hebben enorm veel plezier gehad met elkaar. Het was een geweldige kans om elkaar op een informele manier beter te leren kennen en om te genieten van elkaars gezelschap. En om het helemaal af te maken, hebben we samen nog genoten van een hapje en een drankje. Het was een gezellige afsluiting van een deze dag.

We willen graag iedereen bedanken die mee is gegaan en heeft bijgedragen aan het succes van deze dag! 🙌 Jullie hebben deze dag tot een onvergetelijke ervaring gemaakt en we zijn blij dat we deze dag met jullie hebben kunnen delen.

We kijken er al naar uit om het volgende evenement te organiseren en hopen dat jullie er dan ook bij zullen zijn.

Green Talent Experience | Klimbos Bergen op Zoom september 2022

We hebben met een groep medewerkers geklommen op extreme hoogtes in het Klimbos in Bergen op Zoom. We hebben verschillende parcours afgelegd, met ieder een ander level. Ondanks dat het weer wat grauwiger was, hebben wij hier helemaal niets van gemerkt: de sfeer zat er goed in! We hebben tussendoor genoten van een lunch met heerlijk vers bereide broodjes van de bakker. Dit allemaal kosteloos voor de deelnemers. We hopen dat iedereen terugkijkt op een fantastische Green Talent Experience!

Green Talent Experience | E-chopper Tour Tholen juli 2022

We hebben met een groep medewerkers een mooie tocht gemaakt met een e-chopper over het eiland Tholen. We reden over een pad langs de zee. Het was zonnig weer, dus de uitzichten waren prachtig. Aan zee hebben we een koffiepauze genomen en sloten de dag af met een gezamenlijke lunch in Dinteloord.