Green Talent Experience | Lasergamen Tilburg mei 2023

08-05-2023

Green Talent Experience

Lasergamen Tilburg mei 2023

Bij Green Talent vinden we dat ook andere dingen naast werk belangrijk zijn. Wij willen dat onze medewerkers zich in hun vrije tijd op een plezierige manier kunnen ontspannen met elkaar. Daarom organiseren we regelmatig een recreatieve activiteit voor onze medewerkers, waaraan ze vrijblijvend en kosteloos deel kunnen nemen; De Green Talent Experience!

Zaterdag 6 mei hebben we met een groep van 21 collega’s een fantastische dag beleefd tijdens onze Green Talent Experience in Tilburg! 🌱💚 We hebben ons de hele dag uitgeleefd met lasergamen, bungee soccer en bowlen en hebben enorm veel plezier gehad met elkaar. Het was een geweldige kans om elkaar op een informele manier beter te leren kennen en om te genieten van elkaars gezelschap. En om het helemaal af te maken, hebben we samen nog genoten van een hapje en een drankje. Het was een gezellige afsluiting van een deze dag.

We willen graag iedereen bedanken die mee is gegaan en heeft bijgedragen aan het succes van deze dag! 🙌 Jullie hebben deze dag tot een onvergetelijke ervaring gemaakt en we zijn blij dat we deze dag met jullie hebben kunnen delen.

We kijken er al naar uit om het volgende evenement te organiseren en hopen dat jullie er dan ook bij zullen zijn.

Green Talent Experience | Lasergamen Tilburg mei 2023