Positief behaalde audits Green Talent

29-05-2023

Positief behaalde audits Green Talent

NBBU toetredingsaudit en SNA-certificering Mei 2023

NBBU
In November 2022 is Green Talent lid geworden van de NBBU. NBBU staat voor Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. Voor ons personeel is de NBBU CAO van toepassing. In de CAO vind je alle afspraken terug die van toepassing zijn op het arbeidscontract bij Green Talent. In mei heeft Green Talent een toetredingsaudit voor de NBBU ondergaan, wat met een positief resultaat is afgerond. Wij zijn er trots op dat wij officieel lid zijn van de NBBU.

Wil je meer weten over de NBBU, de CAO die wij voor ons personeel hanteren? Neem dan eens een kijkje op de website van de NBBU. De website is in het Nederlands, maar de CAO is ook vertaald in het Engels, Pools, Duits en Oekraïens. De CAO-app kan je ook downloaden via de Google Play Store of Apple Store. De app is ook beschikbaar in de genoemde talen.

SNA-certificering

In mei 2023 heeft bij Green Talent de halfjaarlijkse NEN-4400 inspectie plaatsgevonden. Het SNA-keurmerk is hier op gebaseerd. Het SNA-keurmerk is hét keurmerk voor de uitzendbranche. Er wordt tijdens de controle getoetst of de wet- en regelgeving wordt nageleefd binnen het uitzendbureau. Wij zijn tevreden dat wij de inspectie weer met een positief resultaat hebben afgerond.