Terugblik Green Talent 2022

30-12-2022

Terugblik Green Talent 2022

Green Talent kan terugblikken op 2022 met een aantal mooie nieuwsfeitjes.

Medewerkers

In 2022 heeft Green Talent 1548 uitzendkrachten aan het werk gehad bij 47 verschillende inleners. Deze groep uitzendkrachten bestond uit 21 nationaliteiten. De grootst groeiende groep binnen deze nationaliteiten was toch wel de Oekraïense. We hebben 86 Oekraïners aan een baan kunnen helpen dit jaar.

We hebben dit jaar onze 10.000e uitzendkracht mogen verwelkomen in mei. Een fantastische mijlpaal binnen het ruim 12,5 jarig bestaan van Green Talent.

Momenteel werken er 69 uitzendkrachten met een aanstelling voor onbepaalde tijd bij Green Talent. Het hebben van een vast contract was een paar jaar geleden nog niet gebruikelijk in de uitzendbranche, maar wij vinden dit een fijne ontwikkeling. We bieden de uitzendkrachten graag zekerheid en in ruil daarvoor hebben wij vaste medewerkers in dienst waar wij op kunnen bouwen.

Wagenpark

Er reden dit jaar 136 auto’s van Green Talent rond. 418 verschillende bestuurders hebben gebruik gemaakt van het wagenpark van Green Talent. Deze bestuurders hebben samen 2.5 miljoen kilometer afgelegd dit jaar. Dat zijn omgerekend 2000 autoritjes van Steenbergen naar Warschau. Wist je dat er ook uitzendkrachten op de fiets naar het werk gaan? Green Talent heeft 32 uitzendkrachten een fiets uitgeleend dit jaar. Wel zo gezond en beter voor het milieu!

Huisvesting

In 2022 hebben wij 75 accommodaties in beheer gehad die goed waren voor 563 bedden. 1318 uitzendkrachten hebben gelogeerd in één van onze accommodaties. We bieden allerlei soorten accommodaties aan zoals woonhuizen, appartementen, hotels en boerderijen. In december van 2022 zijn hier een aantal mooie accommodaties bij gekomen! In zowel Steenbergen als in Hoek van Holland zijn er samen 24 nieuwe woonunits geplaatst, waar in totaal 50 uitzendkrachten kunnen gaan wonen. Dit op loopafstand van de werkgever. We wensen de nieuwe bewoners heel veel woonplezier in 2023 toe!

Green Talent Experience

We zijn in de zomer de “Green Talent Experience” gestart. We willen graag dat ons uitzendpersoneel in hun vrijetijd zich op een leuke manier kan ontspannen. We organiseren activiteiten speciaal voor uitzendkrachten waardoor men elkaar en de omgeving kan leren kennen. De deelname is gratis en de activiteit wordt begeleid door een kantoormedewerker die de taal spreekt. We hebben momenteel 2 activiteiten georganiseerd. We hebben een e-choppertour gereden in West-Brabant en we zijn op grote hoogte gaan klimmen in een Klimbos. Voor 2023 staan er een hoop leuke nieuwe activiteiten op de planning. Ga jij volgend jaar ook mee?

Namens het hele team van Green Talent willen we iedereen een fijne kerst en goede jaarwisseling toewensen. We hopen dat we er in 2023 weer een mooi jaar van mogen maken met elkaar!